FORMATIA PETRISOR DINCA FREE DOWNLOAD

Sunny Beach recieved a rating of 4. Statiune frumoasa, un nisip fin, plaje free din loc in loc nefiind fortat sa iei sezlong si umbrela , apa curata,calda, Nessebar-ul care te imbie la plimbare. Plaja foarte curata si apa fara alge ,se vede ca se ocupa de curatenie, in fiecare seara nivelau nisipiul si curatau malul de scoici. Ca pret este acceptabila. Sunny beach este o statiune mare, nu ai cum sa te plictisesti, preturi mult mai mici ca in Ro la accesorii de plaja. Merita vizitat Nessebar, orasul vechi. Statiunea este foarte mare, plina de turisti de toate nationalitatile, insa predomina cei germani, la fel ca si in hotelul Club Bor. formatia petrisor dinca

Uploader: Nazilkree
Date Added: 4 April 2010
File Size: 30.45 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 39790
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Plaja cu nisip fin, statiune mare, ai ce dincs, se pot inchiria biciclete pt. Depinde cat de agitata e marea. Super statiune, foarte curata si ofertanta. Impresie pozitiva, desi a fost extrem de aglomerat in perioada vizitei.

Superba, nu putem face comparatie cu statiunile din Romania. Comparativ cu experientele precedenteNisipurile de Aur e o statiune mult mai bine pregatita in sensul in care ai senzatia ca esti in plin sezon.

formatia petrisor dinca

Preturile sunt cam mari, iar vanzatorii incearca sa te ciupeasca petrisog orice. Statiune foarte frumoasa, o recomand. Statiune foarte mare, exista multe posibilitati de petrecere a timpului atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Viorel Canta Cu Augustin

Enter the information below and we will send you a customized offer as soon as possible Hotel or Destination. Orasul f aglomerat, mult tineret. Statiunea este destul de ok. Hotel Royal Palace Helena Park.

Still Corners - The Trip [Bruno Andrada Unofficial Remix]

Statiunea frumoasa dar aglomerata. Este aproape de Nessebar, un loc ideal pentru a te plimba intr-o dupa-amiaza. Nisip fin si curat. In afara de hoteluri totul este ca la noi. O viata de noapte extraordinara. Noi am preferat petrecerea timpului in cadrul resrt-ului. Un oras ok si o statiune foarte frumoasa. Plus Aqua Park si parc de distractii. Loc pentru toti pe plaja curata. Marea e plina de alge si meduze. Aglomerat, plin de magazine, cluburi, baruri, etc.

Foarte frumoasa statiunea, cu multe magazine, inchise din pacate, pe perioada sarbatorilor.

formatia petrisor dinca

Pentru prima data in Sunny B. We will send you a customized offer by email or we will contact you by phone.

Ingrijita si frumos amenajata cat am vizitat. Statiunea mare, plina de restaurante si magazine unde nu te poti plictisi. Aglomeratie mare, pavaj deteriorat.

formatia petrisor dinca

Recomand, plaja mare, curata, intrarea lina in mare, oameni primitori, obiective turistice fascinante. Please consult a road map and check road conditions before you begin the journey.

Direct Booking recommendations for tourists of Sunny Beach

La plaja se poate ajunge pe niste pontoane de lemnprintre niste dune de Nisip! Rusine primariei, si oamneilor. Cam multa galagie, dar pentru o statiune de genul asta este ok.

Комментарии